Inhoud:
Korte uitnodigende video, verwijzend naar andere content

Productietijd:
1 – 2 wk

Kosten:
500 – 2.000

Inhoud:
Video met focus op inhoud en informatieoverdracht

Productietijd:
2 – 4 wk

Kosten:
1.500 – 4.500

Inhoud:
Commercial met overtuigende, meeslepende focus

Productietijd:
4 – 8 wk

Kosten:
2.500 – 15.000

Inhoud:
Jouw organisatie in breed-beeld. Eenjarig integraal videografie traject

Productietijd:
6 – 10 wk

Kosten:
12.500 – 25.000

STRATEGISCH IN BREED-BEELD

⅓ van alle internetgebruikers wereldwijd zit op YouTube*. 45% kijkt meer dan een uur online-video’s per week*. Video’s genereren 1200% meer shares* dan eenvoudige teksten en foto’s. Websites met video-content worden 88% langer bekeken dan websites zonder video. Marketeers die video inzetten zien hun omzet 49% sneller groeien dan zij die video links laten liggen*. En meer dan de helft van alle marketeers wereldwijd schrijft video aan als het communicatiemiddel met het meeste Return On Investment*: De vraag is niet meer of en waarom video essentieel is voor je organisatie, maar wát je laat zien en hoe je dit gaat aanpakken.

 

Video heeft een katalyserende werking op je communicatie. Alleen het gebruik van het woordje ‘video’ in je email-onderwerp zorgt al voor een boost van 19% meer respons*. Door video creatief, integraal & effectief in te zetten zorgen wij dat de mogelijkheden voor interactie met jouw klant, achterban of doelgroep doet wat het moet doen: Mensen in beweging brengen.

 

Vanuit onze visie brengen we video-content met waarde. Verwonderend creatief, relevant appellerend, prikkelend interactief: Echte verbinding. Zie hieronder de video-pakketten die wij bieden, voorbeelden ervan en ons volledige portfolio.

 

Samen zetten we een strategisch fundament en jouw organisatie in breed-beeld.

* Bronnen: Brighcove, Invisia, Aberdeen Group, Mist Media, Visually, Syndacast