Cadmes

Case website

Ontwikkel een nieuwe website waarbij de diensten en producten op een overzichtelijke manier worden weergegeven. Met als doel: leads generen en de verkoop van Solid Works.

Vanuit een brainstorm met het kernteam hebben we de wensen van Cadmes en van de doelgroep vertaalt naar een functioneel ontwerp. Hierbij in het achterhoofd de functionaliteit in relatie tot uitstraling.

Het resultaat is een website die anders oogt dan de gemiddelde website, waarbij merkbeleving van Cadmes en hun kennisoverdracht het hoofddoel zijn. Nieuws artikelen en webinars zijn online makkelijk te bekijken, om op deze manier bezoekers er toe bewegen dat ze hun software bij Cadmess gaan / blijven kopen.

Case inrichting nieuw kantoor

Denk met ons mee om onze afdeling zo onderscheidend te maken dat je duidelijk begrijpt dat je bij Cadmes bent. Cadmes is gevestigd in een groot verzamelpand van de provincie Brabant.

Vanuit de input die we hadden opgedaan bij de ontwikkeling van de website, de merkbeleving doorverteld naar de werkvloer. Moodboards gemaakt, en de inrichting van de algemene ruimtes bepaald voor een optimale merkbeleving.

Algemene ruimtes zo ingericht dat flexwerken hier wordt gestimuleerd, terwijl er ook kantoorruimtes zijn voor vaste werkplekken. Door middel van grote visuals op de wanden wordt het proces van concept tot digitaal ontwerp tot eindresultaat gevisualiseerd.

Klant

Cadmes

Werk

Brainstormsessie
Concept
Design website
Ontwikkeling website
Design signing
Productie signing